7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Ștefania Petric a intonat imnul României, în fața a 9000 de suporteri

Cele mai citite

U-BT Cluj-Napoca a reușit, sâmbătă, prima victorie în fața celor de la CSM CSU Oradea în finala campionatului, 80-70, ducând scorul general la 1-2. Finala se joacă după sistemul cel mai bun din şapte partide, iar următoarea va avea loc tot la Cluj-Napoca, în data de 22 mai.

Ștefania Petric, îndrăgita interpretă a municipiului Câmpia Turzii, a fost invitată de marcă la eveniment. Ștefania a intonat imnul național de stat în față a 9000 de suporteri, în Sala Polivalentă BT Arena.

Poate cel mai important eveniment al vieții de artist, de până acum, pentru tânăra artistă. Am întrebat-o pe Ștefania care au fost trăirile în momentul intonării imnului.

Ștefania Petric: „Cred că niciodată în viața mea nu am avut emoții așa de mari, nu știu dacă am avut vreodată un public așa numeros, peste 9000 de oameni. Am închis ochii și am cântat, sala cânta cu mine, nu știu să descriu sentimentul, a fost bucurie, entuziasm, a fost o nouă experiența ce am trăit-o intens.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img