7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Ștefania Petric își confirmă talentul! Câștigă locul 1 la Festivalul Viverde. „Participarea la aceste festivaluri mă motivează să muncesc din ce în ce mai mult”

Cele mai citite

Ștefania Petric este de departe cel mai sonor nume în materie de muzică pe care îl are în acest moment Câmpia Turzii. Ștefania a participat recent la unul dintre cele mai importante festivaluri din România, Festivalul Vivere, unde a câștigat locul 1. Ștefania ne-a spus câteva cuvinte în urma câștigării acestui important trofeu.

„Festivalul Vivere este unul dintre cele mai renumite și grele festivaluri de la noi din țara, la prima mea participare am luat doar premiul special, de aceea de data asta speram măcar la un loc pe podium. Nu merg la un festival doar pentru premiu, dar îmi place competiția, emoțiile ce le trăiesc acolo pe scenă și cred ca participarea la aceste festivaluri mă motivează să muncesc din ce în ce mai mult. M-am bucurat foarte tare că am câștigat trofeul categoriilor 14-16 ani A și B, am avut o evoluție bună în concursul acesta pentru că împreună cu colegele mele de la Armonia Music, am reușit să luăm și trofeul categoriei grupuri și Locul 1 în duet B&B cu colega și prietena mea Caro, alături de care am cântat pe scena și la Summer Fest. Cred și sunt convinsă că reușitele mele se datorează oamenilor pe care îi am lângă mine: profesoara mea de canto Rada Stan, părinții mei, persoane care mă sprijină și îmi dau sfaturi și mai ales părintele Sebastian Zăhan. Le mulțumesc tuturor și vă mulțumesc vouă celor care mă promovați și scrieți cuvinte frumoase despre mine.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img