7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Un nou premiu pentru Arion Daniela- director al Școlii Gimnaziale Mihai Vodă din Mihai Viteazu

Cele mai citite

În perioada 24 – 25 noiembrie s-a desfășurat la București Conferința națională eTwining. În cadrul acestui eveniment s-au evidențiat și premiat creativitatea didactică, implicarea activă a elevilor în derularea activităților educaționale cu suport digital și multitudinea de aplicații și instrumente care susțin predarea și învățarea.

eTwinning facilitează accesul profesorilor la un mediu virtual de colaborare şi de schimb de experienţă, la parteneriate cu alţi profesori şi la activităţi de formare profesională, alături de colegi din ţările europene.

Arion Danilea, unul dintre cei mai activi directori de școlă din județul Cluj, a fost prezentă la această conferință și chiar s-a întors cu un premiu important: locul 2 la categoria „Proiecte pentru învățământul gimnazial”

„Mulțumesc echipei cu care am colaborat, profesori din Italia, Grecia, Cipru, Turcia și Spania. Mulțumesc elevilor mei și părinților care ne susțin!”, a fost postarea pe social a dnei director Arion Daniela.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img