7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Video. Bogdan Pivariu, primarul localității Florești: „Am semnat Autorizatia de Construire pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj”

Cele mai citite

Așteptarea a luat sfârșit și unul dintre cele mai importante obiective medicale din județul Cluj, Spitalul Regional de Urgență-Cluj este cu un pas mai aproape de realizare. Tânărul edil al localității Florești, Bogdan Pivariu, tocmai ce a semnat autorizația de construire pentru Spitalul Regional de Urgență-Cluj.

„Mă bucur că am reușit să dăm o nouă direcție Floreștiului. Până la mandatul meu, autorizațiile de construire erau date preponderent pentru imobile care aveau ca singur obiectiv profitul dezvoltatorilor. De această dată am semnat autorizația de construire pentru Spitalul Regional de Urgență-Cluj. Continuăm să consolidăm importanța Floreștiului în zonă și prin această investiție atât de necesară. Investiția în Spitalul Regional de Urgență-Cluj, se ridică la 540 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional. Unitatea spitalicească se va întinde pe o suprafață de peste 150.000 mp. Va avea 7 niveluri, din care 2 subterane, o capacitate de 849 de paturi, din care 81 de A.T.I. și un heliport. Noul spital va avea și o unitate de mari arși, cu 12 paturi, din care 6 cu propria sală de operație. Am în plan ca în cel mai scurt timp să pot să vă dau vestea, la fel de mult așteptată, de semnare a Autorizației de Construire pentru o nouă școală, o nouă creșă, începerea lucrărilor la noul parc multifuncțional (asemănător cu cel dezvoltat de Primăria Cluj în zona Gheorgheni) și multe alte obiective importante pentru comunitatea noastră.” Facebook Bogdan Pivariu.

#noulfloresti

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img