7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Video. Melodia cântată de Raisa Mureșan cu care a câștigat concursul internațional SE-Aphrodite Voice Cipru

Cele mai citite

Raisa Muresan, talentata artistă originară din Cluj Napoca, continuă să își etaleze virtuozitatea și să încânte publicul la nivel internațional. După ce a obținut Grand Prix-ul la un concurs prestigios în Macedonia, Raisa Muresan a adăugat recent un alt trofeu la palmaresul său impresionant, câștigând un concurs internațional online.

 

Cu o tehnică impecabilă și o interpretare captivantă, Raisa Muresan a reușit să impresioneze juriul și audiența online, demonstrând încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai promițătoare tinere talente în lumea muzicală.

 

Totul a început când organizatoarea Sonja Stefanovic i-a lansat o invitație pe social media, impresionată fiind de parcursul inedit al Raisei. Zis și făcut! Provocare acceptată! S-a gândit la piesă și a început să repete „la rece”.

 

Când toate au fost rânduite, Raisa a fost „preluată” de Cătălin Marian, vocalistul trupei Royal Avenue, care a ajutat-o cu înregistrarea piesei. După ce melodia a fost trimisă au fost emoții mari și… așteptări! În data de 6 aprilie s-a aflat câștigătorul acestui festival internațional! Raisa a câștigat Grand Prix-ul evenimentului!

În urma acestui impresionant premiu, Raisa Muresan a declarat că este onorată să fie recunoscută la nivel internațional și că este determinată să continue să-și dezvolte talentul și să împărtășească bucuria muzicii cu publicul din întreaga lume. Cu un program intens de studiu și pregătire, ea rămâne concentrată asupra obiectivelor sale și aspirațiilor muzicale. Profesoara de canto, dna Doina Bentu, această femeie extraordinară care aduce atât de mult plus valoare societății noastre prin tot ceea ce face… șlefuid talente peste talente, trebuie să fie extrem de fericită pentru că, cumva, creația dânsei, cucerește trofeu peste trofeu!

Felicitări, Raisa! Felicitări, dna profesoară!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img