7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Cele mai citite

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză memorabilă familiei Biro din Câmpia Turzii. Cu ocazia zilei de nastere a lui Iosif Biro, artista a venit personal cu un tort special, aducând bucurie și emoție în inima acestui mic colț de lume.

Familia Biro din Câmpia Turzii a avut parte de o experiență cu totul aparte, atunci când Paula Hriscu, cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă în lumea muzicii populare, a decis să facă ziua de nastere a lui Iosif Biro de neuitat. Cu tortul în mână și zâmbetul pe buze, artista a făcut o intrare surpriză în casa familiei Biro, adunându-i pe toți în jurul său într-o atmosferă plină de veselie.

 

Paula Hriscu a petrecut câteva momente de bucurie alături de familia Biro, împărtășind amintiri și povestind despre frumusețea muzicii populare care leagă oamenii.

Prin această surpriză inedită, Paula Hriscu a demonstrat nu doar talentul său artistic, ci și spiritul său nobil și devotamentul pentru cei care o apreciază. Acest moment de bucurie rămâne în inimia familiei Biro, subliniind că frumusețea muzicii populare nu se reflectă doar în note, ci și în gesturi pline de generozitate și compasiune.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img