7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Video. Promovarea afacerilor locale. Casa GSM, casa telefonului tău

Cele mai citite

 

Continuăm să promovăm ceea ce este benefic pentru societate, continuăm să promovăm afacerile locale. Astăzi, aducem în fața d-voastră un tânăr de perspectivă din Câmpia Turzii care, după mulți ani lucrați în diaspora, s-a reîntors și a clădit o afacere în ceea ce știe mai bine. Încă din adolescență, Cătălin Iordan era pasionat de telefonie, telefoane, gadget-uri, accesorii. Casa GSM este locul unde Cătălin își desfășoară activitatea și ajută pe toată lumea.

Ceea ce este de remarcat la el este faptul că iasă din tipare în momentul când îi ceri un sfat, o folie sau un telefon. Amabilitatea și bunul simț îl definesc și aceste două componente, combinate cu profesionalismul, știința și răbdarea construiesc un OM BUN.

CASA GSM vă oferă următoarele: Accesorii și telefoane, huse pentru orice tip de telefon, montaj folii de protecție, încărcătoare, descarcare și instalare aplicații: Facebook, Instagram, WhatsApp etc. carduri memorie, căști audio, service telefoane, și chiar consiliere în alegerea unui telefon mobil.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img