7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Video. Seară de poveste la Milexim Ballroom. Peste 100 de perechi de miri au participat la o degustare a meniului de nuntă

Cele mai citite

Vineri, 15 martie, Milexim Ballroom a fost gazda unui eveniment deosebit. Peste 100 de perechi de miri au participat la deja tradiționala prezentare a meniului de nuntă pentru anul 2024.

Evenimentul a fost un adevărat spectacol al gustului, oferind participanților ocazia de a descoperi cele mai noi tendințe în materie de gastronomie și de a interacționa cu diverși furnizori de servicii pentru nunți.

Cu o atmosferă fermecătoare și o selecție rafinată de preparate culinare, degustarea a fost o experiență captivantă pentru toți cei prezenți. Fiecare stand a fost meticulos pregătit pentru a surprinde și a încânta, oferind invitaților o varietate de arome și gusturi, de la delicatese tradiționale la inovații gastronomice moderne.

Printre participanți s-au numărat atât miri și mirese, cât și familiile și prietenii acestora, toți fiind dornici să descopere cele mai bune oferte pentru evenimentul lor special. Cu sfaturile și sugestiile experților în organizarea nunților, cuplurile au avut oportunitatea de a planifica fiecare detaliu al zilei lor speciale într-un mod care să le reflecte personalitatea și stilul.

Milexim Ballroom este una dintre cele mai căutate locații de evenimente din județul Cluj, calitatea serviciilor fiind duse la un nivel superior.

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img