7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Zeci de copii de la Kids Sing Academy vor cânta pentru Luca, un copilaș de trei anișori diagnosticat cu encefalopatie epileptică 39

Cele mai citite

Școala de muzică Kids Sing Academy a luat naștere în anul 2017 în Cluj-Napoca, avand-o ca fondatoare pe doamna Ioana Nadia Moldovan și are ca scop formarea copiilor cu aptitudini muzicale în marii artiști de mâine.

Oferă copiilor pregătire vocală și instrumentală completă, oferind expunere atât pe partea de online cât și în spectacole, emisiuni tv și concursuri LIVE, pe scenele mult visate!

Îi puteti găsi pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram și Youtube sub denumirea: Kids Sing Academy.

Cazul caritabil: Luca-Nicolas are 3 ani și jumatate și suferă de o boală genetică extrem de rară numită encefalopatie epileptică 39 cauzată de o mutație în gena SLC25A12. Luca este singurul copil din România diagnosticat cu această mutație și singurul copil din lume cu mutație heterozigot compusă (din 8 cazuri diagnosticate până în prezent). Este o boală care nu are tratament curativ. Momentan singurul tratament de întreținere este dieta ketogenă și 2 medicamente antiepileptice. Mutația genetică cauzează deficitul de aspartat-glutamat din lanțul mitocondrial, deficit ce împiedică asigurarea energiei celulare.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img