7.2 C
Cluj
miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!

134 de elevi din Călărași și Bogata beneficiază de programul „Masa sănătoasă”

Cele mai citite

Începând cu data de 27 martie 2024, 134 de preșcolari și elevi ai școlii gimnaziale Călărași, împreună cu cei din Bogata, beneficiază de programul „Masa sănătoasă”. Pe tot parcursul anului 2024, aceștia vor primi o masă caldă – fel principal – și un fruct. Valoarea pachetului este de 15 lei/elev/zi.

 

Programul „Masa sănătoasă” este o inițiativă a Guvernului României care are ca scop îmbunătățirea stării de nutriție a elevilor și combaterea abandonului școlar. Programul oferă elevilor o masă caldă zilnic, contribuind la asigurarea unui aport nutrițional echilibrat și necesar pentru o dezvoltare armonioasă.

 

Beneficii pentru elevi și părinți

 

Elevii care beneficiază de programul „Masa sănătoasă” au acces la o alimentație mai bogată și mai diversificată, care le va îmbunătăți concentrarea și capacitatea de învățare. De asemenea, programul contribuie la reducerea riscului de obezitate și alte afecțiuni cronice.

 

Pentru părinți, programul „Masa sănătoasă” reprezintă o soluție importantă pentru problema pachețelului zilnic. Programul le oferă siguranța că elevii lor vor avea o masă caldă și nutritivă la școală, eliminând totodată grija pregătirii pachetului de acasă.

 

Această facilitate a fost obținută datorită demersurilor întreprinse de Primăria Comunei Călărași. Astfel, prin implicare și determinare, am reușit să includem școala noastră între cele 50 unități din județul Cluj care beneficiază de program.

 

Biroul de presă

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img