7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Activitate inedită pentru elevii Școlii Gimnaziale Luna

Cele mai citite

Elevii Școlii Gimnaziale Luna entuziasmați de întâlnirea cu polițiștii, în cadrul evenimentului „1 iunie însiguranță”
Într-o atmosferă plină de entuziasm și curiozitate, elevii Școlii Gimnaziale Luna au participat recent la evenimentul „1 iunie în siguranță”, organizat în colaborare cu Biroul de Siguranță Școlară Cluj. Evenimentul, destinat atât elevilor cât și preșcolarilor, a fost un real succes, captând atenția și interesul copiilor prin activități educative și interactive. În cadrul evenimentului a fost demarata o acțiune cu caracter informativ preventiv de către Biroul de Siguranță școlară, Biroul Analiza și Prevenirea Criminalității și Poliția Câmpia Turzii.
Clasele a VIII-a au avut parte de sesiuni special dedicate unor teme de mare actualitate și importanță, precum bullying-ul, violența școlară și prevenirea consumului de droguri. Polițiștii prezenți la eveniment au reușit să creeze un dialog deschis cu elevii, răspunzând întrebărilor acestora și oferindu-le sfaturi practice pentru a face față situațiilor dificile din mediul școlar.
De asemenea, preșcolarii au fost extrem de atenți la spusele polițiștilor și la indicațiile primite referitoare la siguranța în trafic. Aceștia au învățat reguli esențiale pentru traversarea străzii în siguranță, importanța purtării centurii de siguranță și alte măsuri de precauție necesare pentru a evita accidentele rutiere. Entuziasmul și curiozitatea micilor participanți au transformat lecțiile de siguranță într-o experiență educativă memorabilă.
Entuziasmul și implicarea elevilor nu ar fi fost posibile fără grija și dedicarea doamnei Adina Maier, directoarea Școlii Gimnaziale Luna. Sub conducerea sa, școala a devenit un loc sigur și primitor, unde educația merge mână în mână cu protecția și bunăstarea elevilor. Adina Maier a subliniat importanța unor astfel de evenimente în dezvoltarea armonioasă a copiilor și a mulțumit Biroului de Siguranță Școlară Cluj pentru sprijinul oferit precum și administrației locale pentru suportul de care a dat dovadă.
„Este esențial ca elevii noștri să fie bine informați și să aibă încredere că pot apela la autorități în orice situație. Prin aceste activități, dorim să le oferim nu doar cunoștințe, ci și un sentiment de siguranță și sprijin continuu,” a afirmat doamna director Adina Maier.
Evenimentul „1 iunie în siguranță” reprezintă doar unul dintre multele proiecte derulate de Școala Gimnazială Luna în vederea promovării unui mediu educațional pozitiv și sigur. Colaborarea cu Biroul de Siguranță Școlară Cluj va continua, cu promisiunea de a organiza și alte evenimente care să contribuie la creșterea conștientizării și educației preventive în rândul elevilor.
În încheiere, doamna Adina Maier a reiterat angajamentul școlii de a continua să lucreze în beneficiul elevilor și de a le oferi cele mai bune condiții pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

https://www.facebook.com/share/p/f2K5auNNTnsA2P5b/

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img