7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Apel umanitar pentru o fetiță din Câmpia Turzii. Are nevoie de ajutorul nostru

Cele mai citite

Dragi prieteni, familie și suflete pline de compasiune din întreaga lume,

Numele noastre sunt Erin și Ioana și suntem din Câmpia Turzii, iar astăzi vă contactăm nu doar ca părinți, ci și ca gardieni ai unui suflet mic, fragil și totuși curajos, fiica noastră de 3 luni, Heaven.În scurta ei perioadă pe Pământ Heaven ne-a învățat mai multe despre iubire, rezistență și speranță decât am știut vreodată în viața noastra!Heaven se luptă cu un diagnostic foarte dificil, encefalopatia hipoxic-ischemică severă (HIE), o afecțiune care a aruncat o umbră asupra primelor ei zile. În ciuda rezistenței sale, îngrijirea de care are nevoie pentru a depăși această provocare se află în instituțiile medicale specializate din Statele Unite. Această strângere de fonduri este cererea noastră, visul nostru de a oferi lui Heaven șansă de luptă la viață – o călătorie care depășește mile și caută miracolul vindecării.

Cu fiecare răsărit și apus, bătălia lui Heaven continuă. Mâinile ei minuscule strâng lumea cu o forță care îi inspiră pe mulți, totuși corpul ei duce o luptă dificilă care are nevoie de mai mult decât ceea ce putem oferi noi în prezent. Această strângere de fonduri este mai mult decât un apel pentru ajutor financiar; este o chemare la arme pentru toți cei care cred în minunile lui Dumnezeu și în puterea comunității de a ridica o viață care abia a început.

Contribuțiile dvs. generoase vor finanța direct:

• Costul unei ambulanțe aeriene, asigurând tranzitul sigur și specializat al Heaven către S.U.A.

• Asistență medicală critică în timpul călătoriei sale, protejându-i sănătatea fragilă

• Consultații medicale inițiale esențiale și tratamente avansate la sosire

• Cheltuieli de cazare și îngrijire zilnică în perioada de tratament

Călătoria noastră este descurajantă, calea de urmat incertă, dar hotărârea noastră este neclintită. Fiecare ban, fiecare cotă și fiecare rugăciune pe care o oferi este un far de speranță pe cerul nostru de noapte.

În timp ce ne uităm pe fetița noastră, cu ochii ei inocenți și cu seninătatea pașnică în fiecare moment, ne aducem aminte de bătăliile nedrepte cu care se confruntă mulți copii. Strălucirea infinită a cerului în ochii ei mari și frumoși și demonstrația continuă de forță alimentează hotărârea noastră de a lupta alături de ea și de a-i oferi viitorul pe care îl merită. Vă cerem cu umilință să ni se alăture în această luptă, să faceți parte dintr-un miracol în acțiune. Lasă bunătatea ta să fie vântul de sub aripile lui Heaven în timp ce ea pornește în această călătorie crucială către o recuperare care va inspira lumea.

Vă mulțumim pentru empatie, generozitate și pentru că credeți în dreptul Cerului la o viață sănătoasă. Împreună, putem întoarce valul în favoarea ei!

• Cont BT24 0721757654

• Revolut @heavennicole

• BT RO14BTRLRONCRT0155354702

• Paypal @Yoyosita91

Vă mulțumim fiecăruia pentru orice fel de ajutor si toate rugăciunile trimise Dumnezeu să vă binecuvânteze.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img