7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Asociația Autismct Câmpia Turzii

Cele mai citite

Dragi prieteni!

Vă invităm ca și de data aceasta să fiți alături de noi și să sărbătorim împreună Ziua Internațională de Conștientizare a AUTISMULUI! Este un moment drag nouă pe care îl așteptăm în fiecare an cu multă bucurie! De data aceasta, mesajul de conștientizare, înțelegere, acceptare, bunătate, iubire, speranță și curaj, ne-am gândit să-l transmitem prin desen și prin scris, ca mesaje de încurajare, pentru copii, pentru părinții lor, pentru orice altă persoană care face parte din lumea autismului. Am ales această cale deoarece ne dorim să ajungem la cât mai mulți dintre dumneavoastră, indiferent de moment și de unde vă aflați, și să conștientizăm că împreună că este mult mai ușor și mai frumos! Astfel, vă lansăm următoarea provocare: duminică, 02.04.2023, vă încurajăm, de la mic la mare, să purtați ceva albastru și să colorați și să pictați, să desenați pe asfalt sau să transmiteți prin scris un mesaj reprezentativ autismului. Apoi, să vă faceți poză și să postați etichetând Asociatia Autismct Campia Turzi (https://www.facebook.com/asociatia.campiaturzii). Astfel, întregul oraș va contribui la acest moment!!!

Ce considerați dumneavoastră este primit cu recunoștință! Pot fi fluturași albaștrii, curcubee, fețe zâmbitoare, soare și flori, orice vă aduce veselie în suflete. Dacă sunteți adulți și vă este teamă că nu veți știi cum să desenați, vă oferim un sfat, priviți copiii din jurul dumneavoastră, inocența și gingășia lor, și veți găsi curajul necesar! Așadar, lansăm această invitație către cei care fac parte din instituțiile de stat și cele private, din Primăria Municipiului Câmpia Turzii, din grădinițe și școli, din spitale, biserici, restaurante, magazine, mai exact adresăm invitația întregii noastre COMUNITĂȚI!

Poți participa și tu, alături de noi, copii, părinți și terapeuți! Poate ești prietenul sau colegul de muncă al unui părinte special, medicul care a consultat un copil cu autism atunci când era răcit, șoferul de taxi care a adus la terapie o mămică și al său copil, străinul de pe stradă care ne-a zâmbit cu compasiune când ne-a observat trecând strada de mână cu copiii sau poate ești bunica care le-a oferit prescură în dar copiilor cu atât de multă iubire când am fost la biserică … indiferent de cine ești, noi te așteptăm să participi și tu!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img