7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Ateliere de meșteșuguri tradiționale în Florești, în cadrul TIFF Education

Cele mai citite

𝘼𝙩𝙚𝙡𝙞𝙚𝙧𝙚 𝙙𝙚 𝙢𝙚ș𝙩𝙚ș𝙪𝙜𝙪𝙧𝙞 𝙩𝙧𝙖𝙙𝙞ț𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 î𝙣 𝙁𝙡𝙤𝙧𝙚ș𝙩𝙞, î𝙣 𝙘𝙖𝙙𝙧𝙪𝙡 𝙏𝙄𝙁𝙁 𝙀𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩𝙞𝙤

Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în calitate de partener al manifestării TIFF Education, organizează sâmbătă, 10 iunie 2023, în localitatea clujeană Florești, o serie de ateliere de meșteșuguri tradiționale. Sub genericul „Tradiții clujene la TIFF”, acestea fac parte din programul „TIFF în familie”, care cuprinde, printre altele, educație de mediu, muzică, teatru, sport distractiv și dezvoltare personală.

Între orele 10:00–18:00, în Parcul Poligon din Florești, meșterul popular Sorin Bucur va susține un atelier de olărit și modelaj figurine din lut, iar meșterul popular Izabela Bucur îi va învăța pe cei doritori să picteze pe ceramică. Astfel, pe tot parcursul zilei, meșterii vor lucra cu tinerii și le vor insufla dragostea pentru valorile culturii tradiționale românești. Activitatea are ca obiectiv trezirea interesului copiilor de a învăța și practica arta populară, într-un mod atractiv și recreativ.

Atelierele se desfășoară în mod gratuit.

Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj participă de mai mulți ani cu ateliere de meșteșuguri tradiționale, în cadrul Festivalului de Film Transilvania.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img