7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Baza 71 Aeriană, prezentă pe aerodromul Ghimbav, la „Programul de atestare pe parașute din categoria aripă cu cădere liberă și materiale – HAHO/HALO/NVG”

Cele mai citite

În perioada 1-3 iulie 2024, Escadrila 712 Elicoptere din cadrul Bazei 71 Aeriana “General Emanoil Ionescu” a fost prezentă pe aerodromul Ghimbav pentru a sprijini „Programul de atestare pe parașute din categoria aripă cu cădere liberă și materiale – HAHO/HALO/NVG” organizat de catre Scoala de Instruire a Fortelor pentru Operatii Speciale. Cu această ocazie, elicopterul nostru IAR-330M a fost folosit pentru efectuarea salturilor de parașutare de la altitudini cuprinse între 1500 și 4000 de metri.

Activitatea noastră la Ghimbav a marcat un moment de referință în aviația militară românească, prin realizarea primului salt în tandem din România folosind acest tip de elicopter. Această realizare subliniază angajamentul nostru de a inova și de a susține excelența în operațiunile aeriene.

Instructorii, dar si cursanții din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, au demonstrat o pregătire și un profesionalism remarcabile. Colaborarea strânsă și condițiile de antrenament deosebite au contribuit la succesul acestor activități, evidențiind capacitățile noastre de a efectua împreună misiuni complexe și exigente.

Suntem mândri de rolul nostru în aceste exerciții și de parteneriatul cu instructorii de elită ai Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operatii Speciale. Continuăm să ne dedicăm excelenței în toate misiunile noastre și să susținem activitățile de instruire care contribuie la securitatea și eficiența operațională.

Escadrila 712 Elicoptere își reafirmă angajamentul de a fi un partener de încredere și un pilon al aviației militare românești, pregătit să răspundă provocărilor și să depășească așteptările în toate misiunile noastre viitoare.

✍️🏼 Alexandru Dragomir, Escadrila 712 Elicoptere Transport

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img