7.2 C
Cluj
joi, noiembrie 30, 2023
No menu items!

Cantitate record de asfalt turnată, în două zile, la Câmpia Turzii

Cele mai citite

Cantitate record de asfalt turnată, în două zile, la Câmpia Turzi

În această perioadă, echipele de asfaltatori finalizează două lucrări deosebit de importante, pentru configurația transportului urban și alternativ, în Municipiul Câmpia Turzii.

În cartierul Șarât se lucrează la asfaltarea completă a străzii Nicolae Titulescu. Pe acea stradă au fost turnate nu mai puțin de 475 de tone de asfalt de legătură.

Pe de altă parte, în cartierul Sâncrai, lucrăm la finalizarea străzii Tudor Vladimirescu, tronsonul dintre intersecțiile cu străzile Livezii, respectiv, Arieșului.

Dacă, înainte de Paște, a fost turnat stratul de binder (legătură), în această săptămână se toarnă stratul de uzură, urmând ca strada să fie finalizată.

Pe această stradă, astăzi și mâine vor fi puse în operă aproape 700 de tone de asfalt.

După terminarea lucrărilor de asfaltare, pe strada Tudor Vladimirescu vor demara trasarea marcajelor rutiere și amenajarea pistelor de bicicliști. Reabilitarea și modernizarea străzii Tudor Vladimirescu este inclusă în proiectul european de mobilitate urbană, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro. Acest proiect se află într-un progres fizic de peste 90%.

#administratieliberala #promisiuniindeplinite

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Așa da! Activitate de Sf. Ap. Andrei, la Școala Gimnazială Luna

Școala Gimnazială Luna oferă foarte multe activități sociale, educative, sportive și distractive tuturor elevilor dinn cadrul Instituției de învățământ....
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img