7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Comunitatea din Câmpia Turzii a donat cărți și jocuri pentru Secția de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”

Cele mai citite

Comunitatea din Câmpia Turzii a donat cărți și jocuri pentru Secția de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”

Mai multe persoane și entități publice și private din Câmpia Turzii s-au alăturat cu entuziasm campaniei „Ludoteca pentru toți”, inițiată de Biblioteca Municipală ”T. Murășanu” Turda, Biblioteca Municipală ASTRA Câmpia Turzii, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda.

Prin implicarea acestora, s-au adunat 175 de cărți, enciclopedii, jocuri și jucării pentru biblioteca Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii.

„Le mulțumim tuturor celor care au donat pentru acest proiect minunat. Prin efortul vostru, perioada de spitalizare va fi mai ușoară pentru micuții pacienți ai Spitalului”, a declarat primarul municipiului Câmpia Turzii.

Noua ludotecă va oferi copiilor internați un spațiu plăcut și relaxant unde se vor putea juca, citi și descoperi noi universuri. Jocurile și cărțile donate vor contribui la stimularea imaginației și creativității copiilor, oferindu-le o evadare din atmosfera spitalului.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii încurajează și sprijină inițiativele care aduc bucurie și speranță copiilor.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img