7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Condiții îmbunătățite la școlile și grădinițele din Municipiul Câmpia Turzii

Cele mai citite

Condiții îmbunătățite la școlile și grădinițele din Municipiul Câmpia Turzii

Reîntoarcerea în bănci a elevilor, după vacanța de vară, este întotdeauna un moment emoționant, care poate fi cu atât mai frumos, când condițiile din școli și grădinițe sunt îmbunătățite.

Reabilitarea și dotarea școlilor și grădinițelor constituie unul dintre obiectivele de care nu ne dezicem, an de an. Astfel, anul școlar 2023-2024 vine cu dotări și investiții la mai multe unități de învățământ.

La Structura 3 a Grădiniței „Lumea prichindeilor” de pe strada Ialomiței (cartierul Lut) s-au montat uși noi, tavan fals și parchet și s-au efectuat lucrări de igienizare și reparații interior. De asemenea, la structura de pe strada Parcului au fost igienizate atât blocul alimentar, cât și grupurile sanitare.

Totodată, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” toată curtea școlii a primit un aspect nou. Aceste investiții și lucrări se adaugă celor efectuate în vacanța de vară la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, structura de pe strada Tudor Vladimirescu.

Astăzi, am vizitat personal școlile și grădinițele din oraș, pentru a mă asigura că toți copiii se vor întoarce în bănci în cele mai bune condiții!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img