7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Cristian Matei: Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare, iar stadiul fizic realizat până la această dată depășeste 65%! 

Cele mai citite

Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare, iar stadiul fizic realizat până la această dată depășeste 65%!

Momentan, lucrările se concentrează atât pe partea carosabilă, care este pavată cu piatră cubică, cât și pe zona pietonală, unde sunt montate dale de granit.

Reamenajarea centrului pietonal se realizează cu finanțare europeană și are ca scop transformarea acestui spațiu într-o zonă modernă, estetică și funcțională, pentru turdeni și turiști.

Vă mulțumim pentru răbdare și încredere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada lucrărilor.

Continuăm să depunem toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să ne putem bucura de noul centru pietonal în toată splendoarea sa.

Ne dorim ca acest spațiu să devină un punct de întâlnire preferat pentru comunitatea noastră și o atracție pentru turiști.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #ReamenajareCentruPietonal #Modernizare #PMUD

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img