7.2 C
Cluj
miercuri, aprilie 24, 2024
No menu items!

Cristian Matei: O performanță remarcabilă pentru sportul din orașul nostru

Cele mai citite

O performanță remarcabilă pentru sportul din orașul nostru – AHC Potaissa Turda – Junioarele I organizează Turneul Final Valoare la Turda. În urma performanțelor de excepție care le-au adus printre primele 8 echipe de junioare I din România, le-a fost acordată onoarea de a organiza în municipiul nostru acest turneu important.

Dragi sportive, această realizare demonstrează un spirit puternic de echipă și o dedicare fără compromis față de sportul pe care îl iubiți. Felicitări tuturor fetelor și antrenorilor implicați pentru că reprezentați cu mândrie municipiul Turda la acest turneu important.

Suntem mândri să avem astfel de exemple de tineri sportivi în orașul nostru și le mulțumim pentru eforturile lor de a se depăși și de a obține astfel de performanțe notabile. Vreau să reamintesc că Primăria Turda este alături de toți sportivii și va face tot posibilul pentru a sprijini sportul și performanța. Vom continua să investim în infrastructura sportivă din oraș și să susținem cluburile și echipele noastre în eforturile lor de a obține rezultate formidabile.

Felicitări încă o dată echipei de junioare I AHC Potaissa Turda și mult succes în toate eforturile viitoare. Ne mândrim cu voi și vă mulțumim că ne inspirați cu dedicarea și spiritul vostru de echipă!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img