7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Eveniment inedit desfășurat la Școala Gimnazială Viișoara

Cele mai citite

Azi, 16.04.2024, Școala Gimnazială Viișoara a găzduit activitatea metodică ,,Rolul școlii în dezvoltarea comunităților din mediul rural. Schimb de experiență între reprezentanții unităților de învățământ din mediul rural”, activitate organizată de Casa Corpului Didactic Cluj în parteneriat cu Școala Gimnazială Viișoara, Școala ,,Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu și Școala ,,Pavel Dan” Tritenii de Jos.

La activitate au participat doamna Mihaela Popescu, director CCD Cluj, doamna Zoe Mateescu, metodist CCD Cluj, doamna Daniela Ioana Giurgiu, inspector școlar ISJ Cluj, directori, directori adjuncți și coordonatori de proiecte și programe educative extracurriculare și extrașcolare din școlile rurale din zona Turzii și din municipiul Câmpia Turzii.

Activitatea metodică a reprezentat contextul perfect pentru schimbul de bune practivi privind implementarea și managementul proiectelor cu finanțare eropeană ( Erasmus+, POCU) și pentru a sublinia rolul important pe care îl joacă proiectele eTwinning în dezvoltarea competențelor-cheie ale elevilor și a dimensiunii europene a instituțiilor de învățământ.

Activitatea a fost punctată de momente artistice susținute de eleva Melisa Luntraru acompaniată de mama, Georgeta Orosan cărora le mulțumim!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img