7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Felicitări, Marius Bogdan Budian! (Șef de promoție la Școala Gimnazială Mihai Viteazu)

Cele mai citite

Felicitări, Marius Bogdan Budian!

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a onorat invitația de a participa la banchetul de absolvire a gimnaziului, organizat de comitetul de părinți de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Municipiul Câmpia Turzii.

În cadrul evenimentului, elevul Marius Bogdan Budian, din clasa a VIII-a B, a primit titlul de „Șef de promoție” fiind singurul din generația sa care a obținut media generala 10, la finele celor 4 ani de gimnaziu.

Astfel de elevi, care își mențin standardele ridicate, studiază și muncesc, indiferent de situație, sunt exemple. Marius Bogdan Budian a reușit să aibă un parcurs școlar excelent, doar cu note de 10 și a demonstrat că dacă vrei, poți! Îl felicit atât pe elev, cât și pe părinții acestuia, pe cadrele didactice implicate în formarea lui și mă mândesc cu astfel de elevi în comunitatea de la Câmpia Turzii! Mult succes tuturor absolvenților de gimnaziu la testările naționale! – afirmă domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img