7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Festivalul Verde la Turda!

Cele mai citite

În cea de-a doua zi de Festival ”Verde la Turda”, s-au unit peste 100 de voluntari și au colectat aproximativ 50 de saci de deșeuri de pe malul Arieşului.

Dar de fapt, realizarea e cu atât mai mare cu cât am reușit să adunăm #împreună oameni din diverse medii sociale și cu diverse preocupări, dar uniți sub același scop: 𝙇𝙖 𝙏𝙪𝙧𝙙𝙖 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙢 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙯𝙖 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞 𝙛𝙧𝙪𝙢𝙤𝙖𝙨𝙚, 𝙙𝙖𝙘𝙖̆ 𝙨𝙪𝙣𝙩𝙚𝙢 𝙞𝙢𝙥𝙡𝙞𝙘𝙖𝙩̦𝙞 𝙨̦𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙣𝙞𝙘𝙞 𝙨𝙖̆ 𝙛𝙖𝙘𝙚𝙢 𝙛𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙗𝙪𝙣𝙚. Iar acțiunile de ecologizare sunt mereu o idee bună, nu e așa?

💚Mulţumim tinerilor voluntari din cadrul Colegiului Tehnic, care sunt prezenți cu entuziasm și implicare la fiecare activitate de acest gen, dar şi beneficiarilor venitului minim de incluziune care au participat şi ei.

 

🙏🏻De asemenea, mulţumim operatorul de salubritate Supercom, care a participat la acțiunea de colectare a deșeurilor și a furnizat materialele necesare: saci menajeri și mănuși, iar la finalul acțiunii s-a ocupat de transportul deșeurilor colectate.

 

🍏Ne dorim ca prin aceste campanii să contribuim cu toții la păstrarea unui mediu mai curat şi mai verde și să devenim fiecare un exemplu pentru comunitatea turdeană.

 

🔜Mâine continuăm cu noi activități de ecologizare și în alte zone ale municipiului!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img