7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Foto. Complexul de Agrement Trei Lacuri. Dorin Lojigan: Am început cu „ce ar fi” și ne apropiem de „ce nemaipomenit este!”

Cele mai citite

Am început cu „ce ar fi” și ne apropiem de „ce nemaipomenit este!”

 

✅Aproape zilnic, monitorizăm felul în care se desfășoară lucrările pe șantierul de la Complexul de Agrement „Trei Lacuri”.

🆙Suntem, deja, la jumătatea implementării proiectului european „Amenajare zonă cultural – recreativă „Trei Lacuri” în Municipiul Câmpia Turzii”, iar acest lucru se vede în toate lucrările finalizate. Actualmente se lucrează la Clădirea Multifuncțională, unde for fi amplasate, printre altele, o piațetă scufundată, un muzeu ihtiologic, precum și multe alte spații, inclusiv sală de conferințe. De asemenea, se lucrează la viitoarea clădire administrativă. Ambele sunt realizate în proporție de peste 80%.

🔚S-au finalizat:

❎pereții exteriori;

❎scările interioare;

❎hidroizolația acoperișurilor;

❎finisajele interioare;

❎s-au montat ferestrele;

⚽Pe de altă parte, pentru a fi o zonă de agrement completă, se amenajează un teren sintetic, de care se va putea bucura fiecare vizitator al viitorului complex de agrement.

➕La toate acestea se adaugă zonele de belvedere, parcul de joacă pentru copii, pista de pump track, pontoanele de promenadă, pontonul plutitor, debarcaderul, podul scufundat, precum și toate celelalte surprize pregătite în cadrul acestui complex.

✅Complexul de agrement „Trei Lacuri” este cea mai ambițioasă investiție în turism și va juca rolul de pionier în atragerea de câți mai mulți turiști în Municipiul Câmpia Turzii.

🍀Ne schimbăm strategiile și paradigmele pentru Câmpia Turzii de mâine!

#administratieliberala #promisiuniindeplinite

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img