7.2 C
Cluj
luni, decembrie 11, 2023
No menu items!

Grădinița cu Program Prelungit ,,Pinocchio” Câmpia Turzii a marcat „săptămâna verde” cu multe activități educaționale

Cele mai citite

Programul ,,Săptămâna verde”

În perioada 27-31.03.2023, la nivelul grădiniței noastre, s-a desfășurat Programul ,,Săptămâna verde”. Acesta este un program național, elaborat în acord cu prevederile raportului „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”. În cadrul acestui program s-au realizat activităţi educaționale care au contribuit la prevenirea schimbărilor climatice şi la protejarea mediului, după cum urmează: jocuri de rol, experimente, vizite cu aplicabilitate practică, ,,fotografie vorbită”, exerciții de construcție participativă a unui scenariu de viitor – plantare pomi și flori, teatru forum, citire cu voce tare, activități practice-sortare deșeuri, baterii uzate, activitate practic-gospodărească, activitate de ecologizare, lecții în natură.

Programul a contribuit la dezvoltarea competențelor antepreșcolarilor/preșcolarilor de investigare inter-şi transdisciplinară a realităţii înconjurătoare şi formarea unor comportamente responsabile faţă de mediul înconjurător, a celor 40 antepreșcolari și 287 preșcolari, înscriși în grădiniță. Am avut alături de noi părinții copiilor, parteneri și sponsori, cu ajutorul cărora s-au putut realiza activități reușite, la care cei mici au participat cu interes și cărora, le mulțumim pe această cale.

Director, Prof. Ionela-Lucia ȘEULEAN

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primaria Turda: Așa a fost sâmbătă seară la Târgul de Crăciun

  🌟Asociația Turda Tin ne-a umplut sufletul de bucurie cu cele mai iubite colinde, acompaniați la chitară de preotul Sebastian...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img