7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Începerea proiectului EXTROPY ROBOTICS 2023

Cele mai citite

ANUNȚ DE LANSARE A PROIECTULUI

 

Beneficiarul, FORUM PARENTE LICEUL PAVEL DAN, cu sediul în localitatea CÂMPIA TURZII, str. STR. 1 DECEMBRIE 1918 NR. 17, CUI/CIF 24854833, are plăcerea de a vă anunța lansarea proiectului cu titlul EXTROPY ROBOTICS 2023.

 

Proiectul beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2023, în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, și a HCL nr. 149 / 2022 și HCL nr. 110 / 2023.

 

Proiectul răspunde nevoilor grupului țintă format din 20 DE ELEVI ȘI CADRE DIDACTICE ALE LICEULUI TEORETIC ”PAVEL DAN” și are următoarele obiective:

 

– Obiectiv general: REGENERAREA CAPACITĂȚII DE EMULAȚIE ȘI REACȚIE A COMUNITĂȚII PRIN ACTUL ȘTIINȚIFIC;

 

– Obiective specifice:

OS5. PROMOVAREA CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE

OS6. ÎNCURAJAREA PLURIDISCIPLINARITĂȚII ÎN CONTEXTUL ȘTIINȚIFIC și vizează următoarele rezultate: DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR DE CERCETARE ȘI INOVARE TEHNOLOGICĂ, PARTICIPAREA LA DIVERSE CONCURSURI ȘI COMPETIȚII, ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE ȘI MATERIALE SPECIFICE.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img