7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Jandarmeria Cluj pregătită pentru a asigura buna desfășurare a evenimentelor din Cluj-Napoca

Cele mai citite

În perioada 3-5 noiembrie, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului Cluj și pentru un climat de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc, dintre care menționăm: ,,Crosul Universității Tehnice”, ,,Festivalul UniFEST”, ,,We Love Retro”.

Recomandăm participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să evite conflictele de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112.

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Vă recomandăm ca de fiecare dată când sunteți martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariţia unor animale sălbatice, să sunați la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să nu încercați să interveniți, să nu hrăniți animalele sălbatice şi să nu vă apropiați de ele pentru a le filma sau fotografia.

#Suntemladatorie #IJJCluj

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târg caritabil pentru o fetiță de 6 anișori, în Câmpia Turzii

Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii, împreună cu echipa ei de voluntari dorește să vă aducă la cunoștință faptul că...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img