7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

O seară de lumină spirituală: Părintele Constantin Necula și Paula Hriscu la Câmpia Turzii

Cele mai citite

O seară de lumină spirituală: Părintele Constantin Necula și Paula Hriscu la Câmpia Turzii

În a doua săptămână a Postului Mare, comunitatea din Câmpia Turzii a fost binecuvântată cu prezența a două personalități excepționale: Părintele Constantin Necula și artista Paula Hriscu.

Conferința duhovnicească susținută de Părintele Necula a constituit o lecție profundă despre puterea cuvintelor, a credinței, despre omul modern și marile adevăruri ale învățăturilor creștine.

Abordând teme precum puterea postului, libertatea interioară, responsabilitatea personală și rolul generației tinere, Părintele Necula a reușit să atingă sufletele celor prezenți.

De asemenea, vocea cristalină și mesajele din pricesnele interpretate de Paula Hriscu au adus publicul audient în comuniune cu valențele creștine.

Evenimentul de la Câmpia Turzii a devenit un punct de reper spiritual, inspirând credincioșii să cultive mai multă iubire, înțelepciune și să trăiască în armonie cu învățăturile creștine.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img