7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Planificare strategică pentru identificarea unor oportunități de dezvoltare a municipiului Turda

Cele mai citite

Cristian Matei, primarul municipiului Turda:

„Am participat la workshop-ul de planificare strategică pentru identificarea unor oportunități de dezvoltare a municipiului Turda, organizat de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

În linii mari, am discutat despre viitorul municipiului nostru, despre cum putem îmbunătăți calitatea vieții pentru locuitorii noștri și cum putem construi și dezvolta un loc mai bun pentru toți.

Ne-am concentrat atenția pe aspecte importante, precum infrastructura, educația, implicarea civică, potențialul turistic și dezvoltarea economică. Impreună, am abordat modalități de identificare a strategiilor cheie care să orienteze în continuare direcția municipiului nostru pe o linie ascendentă.

Acest eveniment a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru administrația noastră, având onoarea să colaborăm cu o echipa de specialiști din domeniul academic coordonată de decanul Călin Emilian Hințea.

Ne-am propus să aducem îmbunătățiri în aspectele vieții urbane esențiale ale comunității și să contribuim cu toții la construirea unui viitor bazat pe strategii și decizii bine fundamentate.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img