7.2 C
Cluj
miercuri, aprilie 24, 2024
No menu items!

Primăria Câmpia Turzii: „Reabilităm ultimul tronson al străzii Aurel Vlaicu”

Cele mai citite

Reabilităm ultimul tronson al străzii Aurel Vlaicu

✅Vineri, 20 octombrie 2023, de la ora 8:00, se va închide circulația rutieră pe strada Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între sensul giratoriu din dreptul Cofetăriei „Dana” și intersecția cu strada Liviu Rebreanu.

🆙Această restricție se datorează începerii lucrărilor la ultimul tronson de mobilitate urbană cuprins în proiectul european de 10 milioane de euro. Conducătorii auto care circulă pe DN 15 E60 nu se vor mai putea deplasa pe strada Aurel Vlaicu.

🔀În schimb, cei care vin din cartierul Blocuri, pe strada Aurel Vlaicu, au posibilitatea să se îndrepte spre Turda, utilizând zona Piața Mihai Viteazu, pe lângă Hotelul Tiver sau spre Luna, utilizând strada Liviu Rebreanu.

👉🏻Estimăm o finalizare a lucrărilor în aproximativ o lună!

🙏🏻Vă mulțumim pentru înțelegere și abia așteptăm să vedeți upgrade-urile urbanist – edilitare din Centrul Municipiului Câmpia Turzii!

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img