7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby

Cele mai citite

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby

✅Rezultatele remarcabile obținute, în ultima perioadă, de clubul Leii Câmpia Turzii ne întărește convingerea într-un viitor frumos pentru sportul cu balonul oval, la Câmpia Turzii.

❗Grupa U8 a clubului a reușit o performanță fantastică, obținând locul al 4-lea într-una dintre cele mai puternice competiții, „Turneul Adrian Andronic” de la București. Cu victorii remarcabile, în fața unor cluburi precum Dragonii Constanța, Breendorf Brașvo, Olimpia București sau Timișoara Warriors, clubul nostru demonstrează că munca antrenorilor și talentul celor mici pot genera plusvaloare în sport. În clasamentul general, înainte de ultima etapă, care va avea loc la Gura Humorului, clubul ACS Leii este pe locul 3, fiind devansat doar de cluburile Steaua București și Dinamo (Șoimii) București.

🏉De asemenea, grupa U14 a aceluiași club a participat la turneul național final, care a avut loc la Cluj Napoca, iar grupa de junioare la rugby în 7 participă în campionatul național, fiind clasate în prezent pe poziția a 6-a.

🆙Primăria Câmpia Turzii a alocat o sumă consistentă de bani pentru susținerea activității rugby-istice de la Leii Câmpia Turzii, iar rezultatele obținute de aceștia ne fac mândri că investim într-un sport atât de solicitant! FELICITĂRI!

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img