7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Reabilităm Municipiul Câmpia Turzii cu utilaje noi

Cele mai citite

Reabilităm Municipiul Câmpia Turzii cu utilaje noi

Cifrele economice excelente ale SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA reies inclusiv din achizițiile realizate de societate.

Din profitul realizat în anul 2022, operatorul local a achiziționat un compactor Shantui SRD 10 cu două tambururi.

Utilajul dezvoltă o putere de 96 kW și 2200 RPM, fiind o excelentă resursă tehnică în lucrările de asfaltare și nivelare a straturilor de fundație a străzilor din Municipiul Câmpia Turzii.

În ultimul an, SC DPCT SA a achiziționat mai multe utilaje noi, foarte utile în lucrările de asfaltare și marcare a străzilor.

Îl felicit pe domnul Teofil Rusu pentru excelenta organizare strategică și managerială de care dă dovadă în conducerea societății. Prin munca și viziunea sa a transformat societatea din una în insolvență într-una performantă. Capacitatea de lucru a sporit constant, au fost abordate lucrări noi, atăt în sistem public cât și privat, iar asta se traduce prin investițiile realizate!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img