7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Se reînnoiesc abonamentele pentru parcările de reședință

Cele mai citite

Se reînnoiesc abonamentele pentru parcările de reședință

 

📆În perioada 01.11.2023 – 31.01.2024, toți posesorii de abonamente pentru parcarea de reședință sunt așteptați la sediul Poliției Locale Câmpia Turzii, pentru reînnoirea acestora.

 

📎Documente necesare (în original sau copie):

➖PERSOANE FIZICE: abonamentul (obligatoriu), carte de identitate abonat cu domiciliul stabil sau reședință în apropierea parcajului, certificat înmatriculare autoturism proprietate/dovada calității de utilizator, cu inspecția tehnică în valabilitate.

➖PERSOANE JURIDICE: abonamentul(obligatoriu), certificat de înregistrare sau certificat constatator al abonatului,din care să rezulte adresa în apropierea parcajului, certificat înmatriculare autoturism în proprietate/utilizare cu inspecția tehnică în valabilitate.

 

💲Tarife: 130 lei/an pentru parcări amenajate / 65 lei/an pentru parcările neamenajate. Pentru persoanele care nu-și înnoiesc abonamentul, începând cu data de 01.02.2024 locurile de parcare vor fi redistribuite la tariful de 15 lei/lună(parcare amenajată), respectiv 10 lei/lună(parcare neamenajată).

 

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img