7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, în vizită de lucru la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Cele mai citite

 

Astăzi, 18 iunie, Secretarul General Adjunct al NATO Mircea Geoană a ajuns la Baza 71 Aeriană, unde a fost întâmpinat de comandantul bazei, comandor Călin Hulea și de o parte din membrii echipei de comandă. Delegația a fost însoțită de reprezentantul șefului Statului Major al Apărării, general de brigadă Daniel Pop, șeful Direcției instrucție și doctrină.

În timpul vizitei, acesta s-a adresat militarilor din bază, dar și detașamentelor partenerilor NATO care își desfășoară activitatea în unitate. De asemenea, a participat la briefingul de informare cu privire la rolul și misiunile bazei în Forțele Aeriene și în Armata României. Secretarul General Adjunct al NATO a vizitat capela și sala de traditii a bazei, dar și expoziția statică, unde a aflat despre modul de operare și misiunile pe care le pot îndeplini dronele MQ-9 Reaper și elicopterele IAR 330 Puma Socat.

„Pentru militarii români, bărbați și femei, vreau să vă spun că suntem mândri de dumneavoastră. România este o țară influentă și respectată în NATO. România are nu doar o geografie minunată, e o țară superbă și vă are și pe dumneavoastră. Aveți încredere în meseria pe care ați îmbrățișat-o. Armata română este cea mai de încredere instituție a statului român. Avem obligația să o ținem așa, să investim în ea și vreau să vă mulțumesc pentru ce faceți pentru țara noastră, pentru Alianța noastră și în general pentru valorile noastre democratice.”

Sursa Baza 71 Aeriană- Andreea Onița & Cornel Mituț,

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img