7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Teatrul de Vară din Câmpia Turzii prinde contur!

Cele mai citite

🎭Teatrul de Vară din Câmpia Turzii prinde contur!

 

𝗨𝗻 𝘀𝗽𝗮ț𝗶𝘂 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲

 

✅Transformarea Teatrului de Vară din Câmpia Turzii avansează cu pași rapizi, oferindu-ne o perspectivă vibrantă asupra viitorului său ca emblemă a vieții culturale locale. Așa cum se poate observa în fotografiile atașate, am depășit faza de proiectare și am intrat în etapa concretă a lucrărilor, conturând deja imaginea unui spațiu modern, primitor și adaptat nevoilor actuale ale publicului.

 

𝐋𝐮𝐜𝐫ă𝐫𝐢 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧ță 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥ă 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭ă

 

Eforturile noastre se concentrează pe mai multe fronturi:

 

➡️Montarea structurii de rezistență a acoperișului: Va oferi protecție gradenelor spectatorilor, asigurând confort indiferent de condițiile meteorologice.

➡️Reabilitarea scenei: Va crea un cadru profesional pentru spectacole de excepție, punând în valoare talentul artiștilor.

➡️Modernizarea vestiarelor: Va asigura condiții decente pentru artiști și grupurile sociale implicate în evenimente.

➡️Înlocuirea băncilor cu scaune individuale: Va spori confortul spectatorilor și va facilita o mai bună vizibilitate a scenei.

➡️Refacerea corpului de proiecție: Va permite organizarea de proiecții cinematografice și alte evenimente audio-vizuale la standarde moderne.

➡️Dotarea teatrului cu echipamente moderne: Proiector, ecran, instalație de sonorizare și sistem de supraveghere vor contribui la crearea unei atmosfere impecabile și la asigurarea siguranței tuturor participanților.

 

𝐔𝐧 𝐩𝐚𝐬 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐨 𝐯𝐢𝐚ță 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥ă 𝐯𝐢𝐛𝐫𝐚𝐧𝐭ă

 

🆙Teatrul de Vară reabilitat va deveni un punct de atracție major pentru Câmpia Turzii, oferind un spațiu ideal pentru o gamă largă de evenimente culturale: concerte, spectacole de teatru și film, festivaluri, proiecții cinematografice și multe altele. Suntem convinși că prin această investiție vom contribui semnificativ la diversificarea ofertei culturale a municipiului, la stimularea creativității locale și la crearea unui spațiu public vibrant, unde cultura va reuni oamenii și va genera emoții memorabile.

 

#CampiaTurziiSeDezvolta #NoiFacem

 

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img