7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Tot mai multe rezultate notabile pentru sportul din Câmpia Turzii

Cele mai citite

Tot mai multe rezultate notabile pentru sportul din Câmpia Turzii

Echipa U8 a clubului „Leii Rugby” Câmpia Turzii a obținut locul al 3-lea în campionatul național de mini-rugby! Micuții rugbiști fac cinste orașului nostru și merită, din plin, felicitările noastre!

Pe durata celor 4 etape de campionat, desfășurate la Constanța, București, Râmnicu Vâlcea și Gura Humorului, principala adversară a formației noastre, în lupta pentru podium, a fost Rugby Academy din București. Cu perseverență, muncă și dedicare, echipa Leii Rugby Câmpia Turzii a reușit să-și adjudece victorii spectaculoase, într-un sport atât de solicitant. Astfel, după un campionat foarte greu, dar încununat cu succes, Leii au fost devansați în clasament doar de două forțe ale rugby-ului românesc, Dinamo Șoimii București și Steaua București.

Clubul „Leii Rugby” este susținut financiar de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii, iar rezultatele obținute de echipele clubului denotă un grad sporit de profesionalism și seriozitate, atât pentru sportivi, cât și pentru staff-ul tehnic!

Felicitări, antrenorilor: Cosmin Oltean și George Gall, precum și micuților rugbiști: Mândru Vlad, Mândru Irina, Sandu Ștefan, Avramescu Victor, Barb Matei, Nemeș Radu, Oltean Ivan, Oltean Milan, Ardelean Andrei, Tubert Mania, Trif David și Câmpean Tudor!

 

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img