7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Transformarea străzii 22 Decembrie – Înainte și după modernizare!

Cele mai citite

Transformarea străzii 22 Decembrie – Înainte și după modernizare!!

Săptămâna aceasta a avut loc conferința de închidere a proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Turda”.

Rezultatele?

🚍🚏De la achiziționarea a 2 autobuze electrice și construcția a 6 stații de transport public până la implementarea sistemului de e-ticketing și construirea a 1,215 km de benzi separate pentru transportul public, totul a fost implementat în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

Dar nu e doar despre infrastructură! 🚲Lansarea sistemului de închiriere biciclete, construirea a 3 stații de închiriere și achiziționarea a 30 de biciclete este ceea ce face proiectul eco-friendly. În plus, cu noul sistem de management al traficului, pistele de biciclete modernizate și traseele pietonale amenajate, confortul urban este cu totul altul!

Această transformare a străzii 22 Decembrie nu a fost lipsită de provocări, dar cu ambiție și determinare, am depășit orice obstacol și am reușit să ducem acest proiect la final.

Valoarea totală a proiectului, 29,193,000.54 lei, reflectă angajamentul nostru pentru a avea un oraș modern, cu infrastructură europeană.

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img