7.2 C
Cluj
luni, decembrie 11, 2023
No menu items!

Unirea Triteni a decis- continuă în liga a V-a și se focusează pe tineri și juniori

Cele mai citite

A.C.S. Unirea Tritenii de Jos rămâne la principiile sale și după un sezon extrem de dificil, Conducerea clubului a decis înscrierea pentru sezonul 2023-2024 în competițiile organizate de AJF Cluj a juniorilor Under 19 și a echipei de seniori in liga V.

În continuare vom rămâne fideli principiilor de a juca fotbal de plăcere, de a avea un cadru de organizare fotbalistică de nivel bun cu condiții decente oferite celor care aleg sa practice fotbalul la A.C.S. Unirea Tritenii de Jos.

Ne bazăm în continuare pe copii și juniorii clubului care vor avea toate cele necesare pentru a face mișcare si a practica fotbalul de plăcere , a progresa și evolua pentru echipa de seniori a clubului nostru.

A.C.S. Unirea Tritenii de Jos a oferit respect și va oferi in continuare tuturor celor implicați în activitatea fotbalistică . Cu multă muncă si seriozitate vom reveni mai puternici în liga IV , mai devreme sau mai târziu!

Toți pierdem, Toți câștigam!

Hai Unirea!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primaria Turda: Așa a fost sâmbătă seară la Târgul de Crăciun

  🌟Asociația Turda Tin ne-a umplut sufletul de bucurie cu cele mai iubite colinde, acompaniați la chitară de preotul Sebastian...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img