7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Unul dintre cei mai buni rugbiști din istoria României, în vizită la Câmpia Turzii

Cele mai citite

🏉Unul dintre cei mai buni rugbiști din istoria României, în vizită la Câmpia Turzii

 

✅Am primit astăzi vizita președintelui Federației Române de Rugby, domnul Alin Petrache, alături de care am creionat noi modalități de a crește gradul de popularitate al acestui sport, la Câmpia Turzii.

 

👟Domnul Petrache a fost însoțit de Lorin Cantor – fostul președinte al Asociației Județene de Rugby, Petrică Motrescu – Președinte onorific AJR, Profesor Universitar Mihai Munteanu – Președintele ales al AJR. De asemenea, domnii Octavian Oltean, respectiv Valentin Fetiță, cei care coordonează cele două cluburi de rugby din Câmpia Turzii, au fost prezenți.

 

🆙În cadrul discuțiilor s-a evidențiat faptul că rugby-ul românesc este într-un moment foarte important în ceea ce privește viitorul. Diferența dintre succes și alte rezultate poate fi făcută doar prin implicarea activă a tuturor factorilor publici și privați în susținerea acestui sport.

 

🔝Având în vedere tradiția rugbistică a Municipiului Câmpia Turzii, precum și prestigiul de care se bucură România în acest sport, am accentuat susținerea față de jocul cu mingea ovală.

 

💬Vom continua să susținem acest sport frumos, care-i învață pe copii disciplină, spirit de echipă și seriozitate. Toate sporturile sunt unice, în esența lor, dar rugby-ul este caracteristic prin nuanța de echipă pe care o promovează. Le mulțumesc oaspeților mei pentru vizita pe care mi-au făcut-o și-i aștept la Câmpia Turzii cu noi proiecte prin care să dezvoltăm acest sport.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img