7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

USAMV anunță „Vinea Apoldia Maior Fest”, ed.2. Invitată specială- Paula Seling

Cele mai citite

Ne face plăcere să vă invităm la cea de-a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, eveniment organizat la Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca, din Apoldu de Sus (jud. Sibiu), în 30 septembrie 2023.

Vom savura împreună vinurile albe parfumate și bucate aromate, din producția Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca, în compania muzicii de calitate, prin concertele oferite de studenții noștri și Ansamblul ”Tradiții Someșul Napoca”. Punctul culminant va fi la ora 21.00, când începe concertul Paula Seling!

Vă așteptăm împreună cu cei dragi, să ne bucurăm de o zi frumoasă de toamnă, de muzică de calitate, vinuri și bucate din producția USAMV Cluj-Napoca!

Detalii: https://www.usamvcluj.ro/usamv-cluj-napoca-organizeaza-a-doua-editie-a-vinea-apoldia-maior-fest-la-apoldu-de-sus-oaspetii-sunt-asteptati-cu-bucate-aromate-vinuri-din-podgoria-proprie-si-concert-paula-seling/

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img