7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Vizita comandantului AIRCOM, gen. James B. Hecker, la Baza 71 Aeriană

Cele mai citite

La sediul Bazei 71 Aeriană a avut loc vizita generalului James B. Hecker, comandantul forțelor aeriene americane dislocate în Europa (COM USAFE) și a comandamentului aerian aliat (COM AIRCOM), însoțit de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene general locotenent Viorel Pană și întâmpinat de comandantul bazei comandor Călin Hulea.

Agenda evenimentului a inclus un briefing de informare referitor la rolul bazei în cadrul Forțelor Aeriene și a Armatei României, precum și la noile facilități aflate în dezvoltare. Vizita a cuprins și o expoziție statică unde a fost prezentată tehnica din dotare.

Parteneriatul dintre Forțele Aeriene Române și Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii a creat o legătură puternică între cele două părți aliate, iar instensificarea colaborării în domeniul militar este într-o continuă dezvoltare. Le mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor!

📸✍️ Andreea ONIȚA

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img