7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Artur Podar, Sticla Arieșul Turda: „Încep să se vadă rezultatele eforturilor noastre”

Cele mai citite

Sticla Arieșul Turda este fără dar și poate revelația campionatului ligii a IV-a. Puștii turdeni scot rezultat după rezultat și fac surprize mari. În data de 25 martie, „sticlarii” au câștigat meciul contra echipei Viitorul Mihai Georgescu Cluj, cu scorul de 3 – 2. Dacă ne uităm puțin la rezultatele pe anul 2023, Sticla Arieșul Turda a bătut acasă ocupanta locului 3, Victoria Viișoara, a făcut egal cu Vulturul Mintiu Gherlii și și-a trecut în palmares două victorii cu Gârbău (9-0) și Academia Georgescu. Elevii lui Artur Podar, în cele 4 meciuri jucate, au 3 victorii și un egal. 10 puncte din cele 17 le-au realizat în meciurile din 2023. Performanță notabilă, nu?

În acest context, l-am rugat pe Artur Podar, cel care a resuscitat echipa, să ne spună câteva cuvinte referitoare la forma buna prin care trece Sticla Arieșul Turda.

 

Artur Podar: Pot spune doar ca încep sa se vadă rezultatele eforturilor pe care le depunem, deja de ceva vreme! Suntem o echipă bine închegată, am realizat ca avem țeluri comune și am stabilit direcția în care mergem împreună! La aceasta, se adaugă și stabilitatea survenită din sprijinul pe care îl primim din partea administrației locale. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine, să construim cu pași mici, dar durabil, să bifăm reușite mici dar realizabile. Sigur ca ne dorim performanțe cât mai înalte, dar ne-am înțeles că vom ajunge sus parcurgând toate etapele. Având o fundație solidă, nu mai cazi în gol de acolo, de sus, la prima clătinare! Toată lumea a înțeles acest aspect! Avem parte de răbdare și sprijin din partea tuturor – membrii clubului, jucători, antrenori, copii, părinți. Simțim aproape comunitatea și avem stabilitatea financiară care ne permite sa ne facem treaba cum știm mai bine! Și pentru toate acestea nu putem fi decât recunoscători, tuturor!

Sticla Arieșul Turda este surpriza plăcută a campionatului și mai mult ca sigur va produce surprize în cele 4 meciuri rămase de disputat.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img