7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Interviu. Emilia Rusu, elevă a Liceului Teoretic Pavel Dan, a terminat clasa a VIII-a cu media zece: „Materiile preferate sunt matematica și engleza”

Cele mai citite

Emilia Rusu este unul dintre exemplele de elevi care excelează atât în învățământ cât și în activități sportive/recreative. Este unul dintre tinerii municipiului Câmpia Turzii care are rezultate remarcabile. Este un exemplu de „așa da”. Cu asemenea tineri în oraș putem schimba lucruri importante.

În acest context, Emilia Rusu ne-a răspuns la câteva întrebări.

Adrian Soporan: Să ne spui câteva detalii despre tine…

Emilia Rusu: Mă numesc Rusu Emilia, am absolvit clasa a VIII-a la Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii și am împlinit vârsta de 15 ani în luna ianuarie. Mă consider o fire prietenoasă și perseverentă, fiind înconjurată de oameni excepționali, care mă susțin în tot ceea ce fac.

Adrian Soporan: Ai terminat clasa a VIII-a cu media zece. Cum te simti?

Emilia Rusu: Sunt foarte mândră de rezultatele obținute anul acesta, dar și de cele de anii trecuți. Mi-am propus să termin cu media zece și am reușit.

Adrian Soporan: Care sunt materiile la care excelezi, care îți plac cel mai mult?

Emilia Rusu: Având în vedere că am terminat cu 10 pe linie, excelez la toate materiile, dar preferatele mele sunt matematica și engleza.

Adrian Soporan: Esti o tânără implicată în multe activități. Cum se împacă dansul cu scoala?

Emilia Rusu: Începând cu vârsta de 5 ani am intrat în echipa de dans coordonata de Alina Bolboaca si Geta Suciu, cu care am participat la foarte multe competiții, câștigând multe premii. Dansul m-a dezvoltat atât din punct de vedere fizic, cât și moral. Am avut, de asemenea, multe situații în care școală s-a îmbinat cu dansul, în cadrul multor proiecte desfășurate la Liceul Teoretic „Pavel Dan”.

Adrian Soporan: Cum au primit părinții vestea că ești cea mai bună din clasa?

Emilia Rusu: Părinții mi-au fost și ei mereu alături, sprijinindu-mă și ajutându-mă cu tot ce am avut nevoie. Când au aflat notele obținute la examene, s-au emotionat până la lacrimi și sunt foarte mândri de mine.

Adrian Soporan: Ce urmează? Unde vrei să mergi mai departe?

Emilia Rusu: Vreau să studiez în continuare la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, specializarea „Științe ale naturii-intensiv limba engleză”.

Adrian Soporan: Care sunt profesorii din generală care ți-au rămas la inimă?

Emilia Rusu: În acești 4 ani de gimnaziu, am avut câte ceva de învățat de la fiecare profesor, pe lângă materia predată la clasa. Un loc special în inima mea vor avea doamnele profesoare Csipkes Melinda și Moldovan Carmen, care m-au determinat să obțin rezultatele cele mai bune și mi-au călăuzit anii de gimnaziu.

Adrian Soporan: Media zece (10) cere sacrificii?

Emilia Rusu: Trebuie să recunosc că nu a fost tocmai ușor să obțin media 10 în clasa a VIII-a. Efortul și munca depusă au dat rezultate, însă am avut nevoie de ambiție și bunăvoința pentru a ajunge la nivelul dorit.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primăria Câmpia Turzii: În atenția populației

❗În atenția populației   🔥Având în vedere atenționările de caniculă prognozate, Municipiul Câmpia Turzii se află sub avertizare, cu cod galben,...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img