7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Video. Podcast de zece cu… Flavius Milășan, Directorul Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca: „Cultura nu se poate face decât cu sufletul”

Cele mai citite

Afirmația „Omul sfințește locul” se pretează și de această dată în podcastul pe care l-am realizat cu Flavius Milășan, Directorul Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca, un etalon în tot ce înseamnă evenimente culturale instituționale.

Prezența lui Flavius Milășan în conducerea Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca a influențat și îmbunătățit viața culturală în municipiu, desele evenimente culturale organizate ridicând ștafeta pentru întreaga țară. Într-o lume în care cultura comercială își face loc cât se poate de repede pe piața, Flavius a ales să nu își uite originile și să promoveze tradițiile românești!

Un podcast cu și despre trăire, sacrificiu, artă și identitate națională!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img