7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Mențiune pe țară la Olimpiada Națională „Lectura ca abilitate de viață” pentru Bianca Podar, eleva Școlii Gimnaziale Avram Iancu. Felicitări, Bianca!

Cele mai citite

Bianca Podar, elevă a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Câmpia Turzii a reușit o performanță notabilă la Olimpiada Națională „Lectură ca abilitate de viață”, desfășurată la Constanța. Încrezătoare în capacitățile sale, Bianca a făcut o figură mai mult decât frumoasă la această olimpiadă. Să participi la faza națională a unei olimpiade nu este deloc puțin dar să și câștigi un premiu este cu adevărat încântător. Bianca a obținut „mențiune” pe țară la această olimpiadă și a adus în inimile celor dragi multă bucurie și fericire! Felicitări, Bianca! Ne mândrim cu tine!

„Rezultate OLAV 2023-lot județul Cluj

De data aceasta printr-un mesaj al celor 10 elevi care au reprezentat județul Cluj la Olimpiada națională ,,Lectura ca abilitate de viață”, Constanța

ALFABET OLAV – ETAPA NAȚIONALĂ – CONSTANȚA – 12 – 14.05.2023

Autocunoaștere.Bucurie.Certitudine. Dorință. Energie. Frumusețe. Grijă. Hotărâre. Itinerar. Încredere. Joc. Kilometrul 0. Luciditate. Marea. Neagră. Oratorie. Participare. Rigoare. Siguranță. Șotron. Temperament. Țară. Uimire. Viață. Win – win. Xenon. Yole. Zâmbet.

10 pentru cei 10 elevi din lotul județului Cluj! Felicitări elevilor, felicitări profesorilor! Mulțumim colegei care i-a însoțit, i-a îngrijit, i-a consiliat, i-a provocat pe elevi.Mulțumim, Gabriela Roşa !

Premiul II- Tarța Mira, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Cluj-Napoca

Mențiune- Podar Bianca-Maria, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Câmpia Turzii

Mențiune- Pruneanu Andrei, Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca

Mențiune- Daisa Maria, Colegiul Ortodox Mitropolitul „Nicolae Colan” Cluj-Napoca

Premiu special- Pădurean Carla-Maria- Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca

Frumoase rezultate au obținut și elevii: Ursa Clara-Andreea – Liceul De Coregrafie Și Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj-Napoca, Simonca Florian-Ioan- Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, Cesărean Alesia-Lorena- Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla, Cojocaru Sara- Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca, Szabo Ariana- Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca”, comunicatul reprezentaților școlari.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img