7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Sezonul de pescuit la Complexul „Trei Lacuri” este în toi. Pescarii se laudă cu capturi impresionante

Cele mai citite

Una dintre cele mai atractive variante de pescuit din județul Cluj, Complexul de Agrement Trei Lacuri Câmpia Turzii, oferă oaza de liniște necesară oricărui pescar. Odată cu instalarea noului administrator la Complexul de Agrement Trei Lacuri, un pasionat renumit al pescuitului, lucrurile se schimbă văzând cu ochii. S-a curățat malul de trestie, s-au toaletat sălciile pentru a se putea pescui în condiții optime și normale, s-au instalat balize reflectorizante de orientare, curățenia în zona standurilor ș.a.m.d.

Până acum, pescarii s-au lăudat cu capturi de la 8 kg în sus, pozele atestând acest fapt. Unii pescari se lăudă cu capturi de peste 19 kg, însă nu există dovezi fotografice.

Din data de 31 martie, de când s-a dat drumul la pescuit în mod oficial, zeci de pescari au călcat pragul Complexului Trei Lacuri. Administrația locală a populat lacul 1 și 3 cu peste 1600 kg de crap, sistemul de pescuit fiind catch & release.

Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” este locul ideal pentru petrecut timp de calitate alături de familie sau prieteni, într-un cadru natural, frumos și liniștit.

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img