7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Ștefania Petric, finalistă și premiată în cel mai puternic concurs pentru tinere talente din România

Cele mai citite

Ștefania Petric este de departe cea mai bine pregătită interpretă din Câmpia Turzii. Ștefania este înzestrată de Dumnezeu cu mult talent și realizează prestații de excepție peste tot pe unde merge. Recent a participat la cel mai puternic concurs pentru tinere talente din România, unde a câștigat locul 3. În concurs s-au înscris participanți din toată țara, iar în fruntea juriului s-a aflat Smiley, unul dintre cei mai carismatici artiști din România.

„Am trăit încă o experiență frumoasă numită “Golden Voices” – unul dintre cele mai grele festivaluri de muzică din țara noastră. Este al treilea an în care particip la acest concurs și doar de aceasta data am reușit să mă calific în finală și să obțin Locul 3. Deși particip de 7 ani la tot felul de concursuri pot afirma că am avut parte de o experienta unică. Mulțumesc Rada și Școala Gimnazială Internațională Spectrum Cluj, mulţumesc tututor celor care mă sprijină sprijina și mă apreciază” a fost postarea Ștefaniei Petric pe social media.

Felicitări, Ștefania! Suntem norocoși că te avem!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img