7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Taina Sfântului Maslu, la Capela Spitalului „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii

Cele mai citite

În fiecare an, de Izvorul Tămăduirii, această mare sărbătoare pentru comunitatea creștin ortodoxă, se săvârșește Taina Sfântului Maslu la capela „Sfântul Cuvios Teodor Studitul” a Spitalului „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii cu un numeros sobor de preoți. Nu mai puțin de zece preoți au fost prezenți la Maslu, capela spitalului devenind neîncăpătoare.

Pr. Felvenți, Pr. Rațiu, Pr. Mazăre, Pr. Pop, Pr. Cerceș, Pr. Cherecheș, Pr. Rusu, Pr. Bucevschi, Pr. Morar și Pr. Bungărdean, au fost cei care s-au rugat pentru bine credincioșii participanți la slujbă și pentru cei pomeniți ai lor.

Pr. Vasile Rusu a fost cel care, la finele slujbei, a rostit un cuvânt de învățătură și de întărire pentru enoriașii prezenți, precizând că a trecut cu bine peste boala care l-a încercat câteva luni!

Părintele Teodor Bungărdean, preotul care este la capelă spitalului și îngrijește sufletele bolnavilor care sunt internați în spital a fost plăcut impresionat de faptul că au participat la slujbă enoriași din toate parohiile de pe raza municipiului Câmpia Turzii.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img