7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Video. Târgul ofertelor educaționale, desfășurat la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, un succes răsunător

Cele mai citite

Marți, 4 aprilie 2023, cu începere de la orele 11.00, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” a fost gazda unui eveniment inedit: „Târgul ofertelor educaționale 2023-2024- Opțiuni pentru cariera ta!” inițiativă a Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

 

Peste 350 de elevii ai claselor a VIII-a din apropierea Câmpiei Turzii alături de cadrele didactice și profesorii diriginți au participat la acest târg și au putut să cunoască oferta educațională a celor două licee din Câmpia Turzii: Colegiul Tehnic Victor Ungureanu și Liceul Teoretic Pavel Dan.

 

Invitații speciali ai doamnei director Monica Cherecheș au fost: Inspectorul General Școalar ISJ Cluj, dna Marinela Marc, inspector școlar Daniela Giurgiu și bineînțeles, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, cel care a fost uimit de buna organizare și de mulțimea elevilor care au participat la târg.

 

Totodată, au fost prezente și societăți comerciale care colaborează cu Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” în privința derulării stagiilor de practică.

 

Această a fost prima ediție a Târgului de oferte educaționale care s-a organizat în Câmpia Turzii, la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu. Ținând cont de numărul mare de participanți și de buna organizare mai mult ca sigur o să vedem și ediția cu numărul doi a acestui târg.

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img