7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

A trecut etapa a II-a pentru micii fotbaliști de la Progresul Călărași

Cele mai citite

Etapa cu numărul II a însemnat pentru micii fotbaliști de la Progresului Călărași un nou motiv de bucurie. Fotbaliștii U 17, U11 și U9 au avut prestații bune în meciurile contra echipelor din Cluj-Napoca. Elevii antrenați de domnul profesor Cornel Morea au reușit o victorie, un egal și o înfrângere, însă nu s-au făcut de rușine în fața echipelor cu tradiție ale Clujului.

Felicitări celor implicați!

„Etapa 2 – Campionatul Județean de Fotbal Juniori Cluj! Weekendul asta, cele trei grupe ale AFCS Progresul Calarasi Gara au evoluat în cadrul etapei a doua a Campionatului judetean de fotbal Cluj, la categoriile U-17, U-11 și U-9.

Vineri de la ora 18 juniori U-9 au jucat în deplasare la Cluj Napoca împotriva celor de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj Napoca și au reușit sa câștige cu scorul de 4-2.Tineri sportivi au făcut un meci exemplar un fata unei echipe bune a campionatului.De menționat este ca prin acest rezultat favorabil, micuții nostrii au reușit prima victorie intr-un meci oficial de când este înființată aceasta grupa.

Sâmbăta de la ora 11, la Câmpia Turzii, grupa U-17 a reușit sa obțină un rezultat de egalitate 2-2 în fata celor de la U Evolution Cluj Napoca, la capătul unui meci pe care l-am controlat total.Din păcate lipsa de concentrare și neșansa a făcut ca scorul sa fie egal.Speram ca pe viitor cei mai mari dintre juniori sa reușească sa se concentreze 100% și sa aducă rezultate cât mai favorabile.

Tot sambata de la ora 16, la Baza sportiva din Calarasi, grupa U-11 a pierdut cu scorul de 3 la 1 în fata celor de la Sănătatea Cluj la capătul unui meci greu, în fata unui adversar redutabil.

Felicitări celor trei grupe pentru evoluțiile avute în cadrul etapei a doua și le dorim mult succes în etapele ce urmează.

Mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne sunt alături mereu.”, Progresul Călărași

Hai Progresul !

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img